Door een revolutionaire techniek is bij uw huisdier een pijnloze behandeling mogelijk bij:

ARTROSE 

GEWRICHTSKLACHTEN

 KNEUZINGEN


Door een behandeling met Hyaluronzuur kunnen deze klachten snel verdwijnen. Een korte behandeling voor sneller herstel. Door hyaluronzuur tot nanodeeltjes terug te brengen kunnen de deeltjes tot diep in het lichaam komen. Afhankelijk van de toepassing tot wel vier cm diep. Door deze toepassing kunnen we lokaal zeer gericht behandelen, maar ook kunnen we uw huisdier in zijn geheel behandelen. Zijn cellen worden gevoed. Door de aanvulling van deze cellen met hyaluronzuur, kunnen cellen zichzelf weer volledig vernieuwen. 

Door huid, spieren, en pezen weer te voeden, verdwijnen verschillende pijnklachten als sneeuw voor de zon.

De behandeling van dieren gaat iets anders dan bij mensen. Een hond of een kat gaat niet 20    minuten stil zitten. Door een hond  bijvoorbeeld in een zuurstofcabine te zetten, kan de hond in zijn geheel worden behandeld. De slang gaat dan in de cabine. Een kat kunnen we behandelen in zijn reismand. Elk dier kunnen we behandelen op een comfortabele manier.

Ervaringen:

 Labrador Diesel ruim 14 jaar, artrose en speelt nu weer met zijn maatjes en met het uitlaten loopt hij niet meer achter het baasje, maar loopt er nu voor.
Kat Felix, werd aangevallen door een grote hond, leek alsof hij rug of bekken had gebroken, was niet het geval. De vele kneuzingen zorgde ervoor dat hij niks kon. Na    behandeling herstelde deze kneuzingen in een snel tempo, op de natuurlijke manier had dit dagen, tot weken langer kunnen duren.
Poes Anna, ruim 14 jaar, na behandeling ivm artrose klachten leefde ze weer helemaal op.

Behandelingen mogelijk bij Dier Medisch Centrum de Roosberg in Bavel